Design trends

Masuta de cafea – accesoriu chic si element functional

Masuta de cafea

Masuta de cafea este cu siguranta indispensabila. Masutele sunt in mod evident functionale si necesare din motive evidente, dar in acelasi timp au si o functie estetica peste care nu putem trece. Masa vine ca o completare a zonei de relaxare, inchide si defineste intregul spatiu in care se afla canapelele si ofera armonie din punct de vedere vizual. În plus, mesele de cafea sunt elegante, rafinate si sofisticate – mai ales cand ai zeci de modele din care poti alege. Descopera cateva modele de masute de cafea pe care le poti integra in casa ta:

Masuta de cafea extensibila multifunctionala – mobilier 4 in 1

Masuta de cafea multifunctionala

Masa multifunctionala extensibila

Masa extensibila de cafea te va face sa te indragostesti pe loc. Mecanismul performant de extensie iti permite sa o transformi in mai multe variante, in functie de scopul pentru care vrei sa o deschizi. Masa extensibiladevine un spatiu pentru 4-6 persoane sau chiar un birou, la nevoie. Atunci cand nu ai musafiri si vrei doar sa te relaxezi, o lasi la dimensiunile sale normale. Descopera mai multe masute de cafea multifunctionale.

Masuta de cafea marmura Rose

Masuta marmurata

                     Masa de cafea marmura

Masutele de cafea marmura aduc o eleganta aparte, si trec la gradul de accesoriu de lux, un veritabil element decorativ. Venaturile unice ale blatului ofera un aer sofisticat, dar sunt in acelasi timp versatile si potrivite in mai multe tipuri de decor. Picioarele de metal ale unei mese marmorate vor accentua efectul mesei. Avantajul major al acestui tip de blat este rezistenta la uzura si posibilitatea de a pune pe masa vase calde, spre deosebire de o masa din lemn, cu sensibilitate la caldura.

Set masute de cafea Luna

Set 2 masute cafea

                              Set masute Luna

Ultimele trenduri in materie de design interior au facut trecerea de la masuta de cafea clasica, la seturi de masute modulare. Sunt versatile si utile, pentru ca vei putea sa le muti oriunde, dupa nevoile tale. In plus, iti ofera o suprafata mai mare. Le poti gasi in seturi de 2 sau 3 mese. Poti asorta masutele la un set de canapea si fotolii elegant si modern.

Masuta de cafea lemn masiv Saray

Masuta de cafea Saray

Masuta de cafea lemn masiv

Masa de cafea din lemn masiv a fost intotdeauna o alegere clasica si eleganta. Daca iti place stilul atemporal, cu siguranta este cea mai buna alegere, alaturi de un coltar extensibil in stil Chesterfield. Aceste doua elemente se vor imbina intr-un ansamblu armonios, dar plin de stil. Alege o canapea extensibila cu 3 locuri Saray, din aceeasi gama, daca vrei sa creezi un decor unitar.

Masuta de cafea rotunda Rio

Masuta de cafea Rio

Masuta de cafea rotunda Rio

Masa de cafea rotunda Rio este moderna, eleganta, avangardista – o adevarata bijuterie pentru orice spatiu. Atat in sufragerie, cat si intr-o sala de asteptare, un bar sau un lounge elegant, masa rotunda cu design contemporan va tranforma spatiul si ii va oferi completarea de care are nevoie pentru a straluci. Alege o canapea pe masura, precum canapeaua Tilda, care pastreaza elementele metalice drept motiv principal.

Masuta de cafea poate da un plus de personalitate unei sufragerii, si poate lua functia unui element de decor. Vezi mai multe modele si alege-o pe cea care se potriveste cu stilul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *