Plateste in rate prin Leanpay

Regulament concurs Adaugă un strop de primăvară în casa ta!

Regulament concurs Adaugă un strop de primăvară în casa ta!

Regulament concurs Adaugă un strop de primăvară în casa ta!

CONCURS
 
Adaugă un strop de primăvară în casa ta!
Câștigă un dulap de bucătărie multifuncțional!
 Cumpără orice produs de pe www.mobilamax.ro și de Paște te poți bucura de mai mult spațiu în bucătăria ta! Vrei dulapul multifuncțional Lucas?

Vezi premiul:

https://www.mobilamax.ro/dulap-de-bucatarie-multifunctional-lucas-nuc-alb-033/

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului : Adaugă un strop de primăvară în casa ta! (denumit in continuare„Concursul”) este MOBILA MAX CENTER SRL, cu cu sediul social in Sos. Dobroesti 7 Sectorul 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 9  – 30 martie 2023 pe paginile de Facebook & Instagram Mobila Max.

Extragerea se va face pe 3 aprilie 2023 prin random.org. Castigatorii vor fi anuntati in postare individuala pe pagina de facebook Mobila Max.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiile vor fi expediate la adresa castigatorilor.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa urmeze pasii concursului pe paginile de Facebook & Instagram Mobila Max.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Clientii vor afla de concurs de pe site-ul www.mobilamax.ro si de pe paginile de Facebook si Instagram Mobila Max. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 9 – 30 martie 2023 astfel:

1.Cumperi orice produs de pe www.mobilamax.ro – si esti inscris automat in concurs.

Perioada concurs: 9 – 30 martie 2023.

Extragerea va avea loc pe 3 aprilie 2023.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Tragerea de sorti va avea loc pe data de 4 aprilie 2023 pe random.org.

Premiul consta intr-un dulap de bucatarie multifunctional Lucas www.mobilamax.ro.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org pe 3 aprilie 2023.

Toti participantii la Concurs : Adaugă un strop de primăvară în casa ta!, trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Mobila Max.

SECTIUNEA 9. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 3 aprilie 2023, dupa incheierea extragerii, astfel: postare individuala Castigator Concurs.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 30 martie 2023, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura pentru a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe www.mobilamax.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilamax.ro.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!