Uncategorized

Mobila Max la BIFE-SIM 2023: Destinația pentru mobilă PREMIUM

Echipa Mobilă Max vă invită cu bucurie să vă alăturați experienței BIFE-SIM 2023: destinația pentru mobilă PREMIUM! Împreună cu Maxinova – partenerul nostru în mobilă modernă – v-am pregătit un SUPER CONCURS! Aflați toate detaliile despre BIFE-SIM 2023 în articolul nostru de astăzi.

Despre BIFE-SIM 2023

În fiecare an, pasionații de design interior și de mobilă modernă așteaptă cu nerăbdare BIFE-SIM, un eveniment care aduce laolaltă cele mai noi și fascinante oferte din industria mobilierului. Romexpo e pregătit să găzduiască ediția anului 2023, iar noi suntem pregătiți să vă încântăm cu produsele noastre! În continuare, vă vom oferi o perspectivă mai detaliată asupra BIFE-SIM 2023 și de ce ar trebui să faceți parte din această experiență captivantă.

De ce ar trebui să participați?

 • Variație impresionantă de mobilier

Anul acesta la BIFE-SIM, vom aduce o gamă uimitoare de mobilier Mobila Max, de la piese clasice și elegante, la opțiuni moderne și minimaliste. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească.

 • Sursă de inspirație

Expoziția este o sursă bogată de inspirație pentru mobilă și design interior. Aici veți descoperi cele mai recente inovații, tendințe și idei pentru a vă transforma spațiul într-un loc unic și modern.

 • Sfaturi de specialitate:

Echipa de experți prezenți la BIFE-SIM este gata să vă ofere sfaturi și consultanță personalizată. Aceștia vă pot ghida în luarea deciziilor corecte, pentru a vă îmbunătăți locuința cu mobilă de calitate.

 1. SUPER-CONCURS:

  Da, ați auzit bine! La BIFE-SIM 2023, Maxinova organizează un SUPER CONCURS! Și este atât de ușor să participi! Iată cum funcționează:

  1. Vizitați standul Maxinova (STAND 12) și bucurați-vă de cele mai noi tendințe în design interior și mobilier de calitate.
  2. Înregistrați-vă adresa de e-mail.  În momentul în care ajungeți la stand, vă veți putea înregistra adresa de e-mail, astfel intrând automat în concursul nostru cu tragere la sorți!
  3. Câștigați o masă cu 6 scaune. După încheierea expoziției, se va realiza tragerea la sorți, pentru a desemna norocosul câștigător al unei mese superbe cu 6 scaune oferită de Maxinova.

  P.S. Imaginați-vă doar cum va arăta această piesă de mobilier în locuința dumneavoastră!

  Dar asta nu e tot! Mai avem o surpriză pregătită pentru dumneavoastră:

  • SUPER COD PROMOȚIONAL: pentru toți cei care fac achiziții la standul nostru Maxinova sau online, se vor oferi coduri de discount speciale, care vă vor permite să economisiți și mai mult atunci când vă achiziționați mobilierul preferat.

   

Ce veți putea găsi la standul cu mobilier Mobilă Max?

Pentru că suntem dedicați aducerii în casele dumneavoastră a mobilierului de cea mai înaltă calitate, am ales cu grijă fiecare produs pe care îl prezentăm la BIFE-SIM. Dacă ești în căutarea unui mobilier pentru zona de living care să aducă eleganță și rafinament, vei fi plăcut surprins de opțiunile noastre. De la canapele confortabile, la fotolii, colțare sau seturi de dining , gama noastră este creată pentru a-ți transforma spațiul într-un sanctuar de relaxare și socializare.

Dacă te gândești să revigorezi dormitorul, nu trebuie decât să vii la standul nostru pentru a descoperi variante inovatoare de mobilier care să creeze o oază de liniște și confort. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma dormitorul într-un spațiu personalizat, care să reflecte cu adevărat gusturile tale.

Set mobilier dining Milano-MobMax                  Fotoliu tip berjer Rolex-MobMax       Set canapele extensibile si fotolii Porto-MobMax

Fii parte din BIFE-SIM 2023 – Unde mobila modernă își găsește destinația

Nu lăsați această oportunitate să vă scape! BIFE-SIM 2023 vă așteaptă cu brațele deschise, iar Mobila Max este aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de mobilier pentru casa dumneavoastră. Veniți să ne vizitați la Romexpo și alegeți mobilierul perfect pentru locuința dumneavoastră!

CÂND? — Expoziția va avea loc între 21-24 septembrie 2023

UNDE? — Romexpo, Pavilion B2, Bd. Mărăști, nr.65-67, București, România — STAND 12

Nu uitați să vă marcați data în calendar și să vă pregătiți pentru o experiență memorabilă la BIFE-SIM 2023 alături de Mobilă Max și Maxinova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *