Plateste in rate prin Leanpay

Câștigă măsuța de cafea multifuncțională!

Câștigă măsuța de cafea multifuncțională!

Câștigă măsuța de cafea multifuncțională!

Intră acum în concurs și poți câștiga măsuța de cafea multifuncțională! Află din regulament ce trebuie să faci ca să ajungă la tine!

Pentru că știm că îți plac momentele de relaxare lângă o ceașca de cafea bună, am pregătit un SUPER CONCURS pentru tine! Cu un FOLLOW pe Instagram și câțiva pași simpli, măsuța de cafea poate fi a ta! Citește regulamentul de mai jos și praticipă acum la concurs!  

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei Măsuța de cafea multifuncțională (denumit in continuare “Campania”) este MOBILA MAX CENTER SRL, cu sediul social in Sos. Dobroesti 7 Sectorul 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfasoara in perioada 27 septembrie-27 octombrie 2023 pe pagina de Instagram:  https://www.instagram.com/mobilamax/

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Premiul va fi expediat la adresa castigatorului. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acesta campanie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la campanie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa in campanie, participantii trebuie sa acceseze pagina de Instagram https://www.instagram.com/mobilamax/, sa apese butonul de Follow, astfel regasindu-se in lista de urmaritori ai paginii de Instagram Mobila Max, urmand ca ulterior sa eticheteze trei prieteni in sectiunea de comentarii a urmatoarei postari, precum si sa salveze, sa dea like postarii si sa distribuie postarea in sectiunea story: https://www.instagram.com/p/CxseIsJIs6J/

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in campanie exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Clientii vor afla de campanie de pe site-ul www.mobilamax.ro si de pe paginile de Facebook si Instagram Mobila Max. Participantii se pot inscrie in campanie in perioada 27 septembie – 27 octombrie 2023 astfel: Dai Follow paginii de Instagram Mobila Max, dai like, save si share postarii la sectiunea story, etichetezi trei prieteni in sectiunea de comentarii a postarii: https://www.instagram.com/p/CxseIsJIs6J/  astfel intrand automat in concurs. Perioada campaniei: 27 septembrie – 27 octombrie 2023.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

Toate persoanele care vor urmari pagina de Instagram Mobila Max prin apasarea butonului Follow si care vor eticheta trei prieten in sectiunea de comentarii a postarii, salvand si dand like postarii, precum si distribuind in sectiunea de story postarea: https://www.instagram.com/p/CxseIsJIs6J/ vor intra in concursul cu extragere la sorți. Premiul acestei campanii este o măsuță de cafea extensibilă și multifuncțională: https://www.mobilamax.ro/masuta-de-cafea-extensibila-multifunctionala-still-nuc/

SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIULUI

Premiul va fi acordat unui singur participant, in urma extragerii randomizate la sorti. Acesta va primi măsuța de cafea prin curier.

SECTIUNEA 8. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie va inceta de drept la data de 27 octombrie 2023, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura pentru a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pe www.mobilamax.ro. Prin participarea la acesta Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilamax.ro.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate participantilor campaniei.

SECTIUNEA 12. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.
Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!