Furniture, Inspiration, Uncategorized

Cum sa decorezi dormitorul cu paturi tapitate de lux

Fiecare dormitor poate fi o piesa de arta, daca ai mobilierul potrivit, iar colectia de paturi tapitate este cu siguranta o invitatie la confort. Oricare ar fi stilul predominant, patul este piesa must-have din dormitor.

Poti opta pentru un pat matrimonial, baza de pat cu saltea ortopedica sau pat dublu cu noptiere incluse, care sa-ti completeze decorul.

Designerii mizeaza pe maximul de confort cu minimul de efort. Ai nevoie de un pat amplu, cu un format rezistent si cu o saltea care sa iti ofere un somn linistitor.

Pastreaza decorul cat mai aerisit, fara sa incarci cu multe piese de mobila. Un cadru cat mai spatios, iti ofera o senzatie de lejeritate si este mai usor de intretinut.

Dormitorul trebuie sa fie un spatiu intim, cozy, dar si curat, ca tu sa te bucuri de un somn sanatos.

Pastreaza piesele de mobila cum ar fi biblioteca sau ansamblurile de tip wall-unit in living.

Cu o experienta de peste 10 ani si produse de calitate, Mobila Max te invita sa descoperi lumea confortului la superlativ cu gama de paturi matrimoniale.

Iata cum poti decora in functie de stilul decorativ ales:

1. Decor romantic, in stil regal cu paturi tapitate de lux Marisa

Vrei un cadru boem, rupt parca din revistele glamour de decoratiuni interioare? Opteaza pentru un pat tapitat de lux Marisa.

Foarte elegant si comod, patul este perfect pentru camerele in care vrei sa-ti creezi un cadru intim si personal. Nuanta de un roz pudrat aminteste de culoarea florilor de cires si aduce pe loc un plus de veselie si rafinament.

Cadrul patului este robust si rezistent, fiind imbracat atat in lateral, cat si in zona de spatar cu un material catifelat. Acesta nu se misca, fiind fixat de cusaturile romboidale, accentuand si designul vintage al patului.

Rozul este o nuanta optimista si poate fi asortata cu alte piese de mobila in nuante de alb, bej, auriu, gri sau negru.

Picioarele patului sunt sculptate si amintesc de modelul paturilor imperiale cu baldachin, care erau o oaza de relaxare.

Il poti accesoriza cu un puf cu lada, o saltea ortopedica de densitate medie si cu o noptiera Marissa la 690 lei.

Patul are lada de depozitare si somiera incluse, si este disponibil pe marimi de: Pat tapitat Marisa 140*200- 2.360 lei

Pat tapitat Marisa 160*200- 2.490 lei

Pat tapitat Marisa 180*200- 2.740 lei

2. Decor modern cu un pat tapitat Carina

Cu 28 % reducere, poti beneficia de patul anului: pat tapitat Carina la numai 1990 lei.

Acest model unic combina deopotriva confortul cu functionalitatea. Patul se pliaza pe stilul modern, avand detalii de design care amintesc si de cadrele clasice. Spatarul patului are rol de a proteja capul in timpul somnului de aerul rece resimtit din perete, dar si de a imbraca mai frumos peretele.

Daca petreci timp la TV sau citesti o carte, te poti rezema de speteaza special conceputa pentru mai multa comoditate.

Acest pat cu lada de depozitare este un element de-a dreptul plin de eleganta si stil. Odata amplasat in dormitor, atmosfera va fi una mult mai cozy si mai primitoare.

Pentru a completa designul, poti pune o bancuta la capatul patului, care este perfect pentru momente de repaos.

Mecanismul de deschidere al lazii are amortizoare pentru a preveni accidentele, iar patul se poate realiza pe diferite dimensiuni. Prevazut cu lada de depozitare, patul te poate ajuta si sa economisesti mai mult spatiu in dressing. Poti stoca in ea lenjeria de pat, pilota sau pernele care nu mai au loc in dulap.

Adauga o masa de toaleta cu oglinda din lemn natural, un sifonier clasic, incapator si cateva rafturi de perete, pentru a economisi loc in zona de trecere.

3. Decor retro cu un pat tapitat cu lada de depozitare Pedro

Inspirat de decorurile glam ale anilor ‘20, in care dansurile Charleston cucereau lumea, acest pat tapitat cu lada de depozitare Pedro este piesa de rezistenta.

Nuanta de un brun cald il face potrivit atat in camerele cu mobila clasica, cat si in cele cu accente contemporane.

Acest pat matrimonial confera camerei un aer boem si romantic, fiind o invitatie la confort si rasfat.

Il poti combina cu o saltea full ortopedica Valora, pe dimensiunea potrivita patului.

Salteaua reuseste sa-ti ofere un somn atat de satisfacator incat chiar vei observa o imbunatatire la starea de spirit. Datorita structurii pe arcuri, salteaua ergonomica este ideala persoanelor putin mai sensibile, sau care au probleme cu spatele, ori cu somnul.

Patul imbraca elegant peretele cu spatarul din spuma poliuretanica. Aceasta are densitati variate, ce sustin spatele intr-o pozitie comoda. Cadrul rezistent si robust este prins in stofa de calitate, ce se mentine perfect la uzura.

Pat tapițat Pedro 140*200- 2.550 lei

Pat tapițat Pedro 160*200- 2.690 lei

Pat tapițat Pedro 180*200- 2.960 lei

4. Decor contemporan elegant cu un pat matrimonial Hiperia

Cand vrei sa accesorizezi dormitorul cu o piesa de la care nu-ti vei lua ochii, alege un pat matrimonial Hiperia. Designul de lux il face potrivit atat in casele moderne, cat si in cele de inspiratie vintage. Tapiteria de pe spatar este de stofa premium, care se mentine perfecta ani la rand.

Spatarul este tapitat pe dedesubt cu spuma poliuretanica, ideala pentru pentru persoanele care-si doresc un design anatomic. Cusatarile stilate fixeaza materialul placut la atingere si-i confera in acelasi timp un aer clasic patului.

Acest model chic beneficiaza de asemenea si de un spatiu generos de depozitare prin lada pentru lenjerie rabatabila, care are amortizoare pentru a preveni accidentele.

Il poti accesoriza cu o noptiera Hiperia la 690 lei si cu un puf cu lada din aceeasi gama, la 990 lei.

Pat tapitat Hiperia 160*200- 2.960 lei

Citeste si articolul despre decoratiuni practice cu paturi pliabile si saltele ortopedice si personalizeaza-ti casa in prag de sarbatori. Cu ele, ai mai mult loc pentru musafiri si mai mult loc pentru tine.

Lasa-te invaluit de atmosfera boema a acestor decoruri cu paturi tapitate de lux si da viata dormitorului tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *