Furniture, Inspiration, Set canapele si fotolii

Canapeaua extensibilă perfectă – cum să o alegi

Canapeaua extensibilă perfectă pentru sufrageria ta pare greu de ales, cu atâtea modele în jur. Casa ta e locul unde îţi petreci poate cel mai mult timp din zi sau locul unde te relaxezi după o zi grea. De aceea, trebuie să te simţi mereu confortabil şi să alegi mobilierul corespunzător pentru spaţiul pe care îl ai, dar şi potrivit personalităţii tale. Pentru a-ţi face alegerea mai uşoară, vom prezenta în articolul de faţă 12 idei de canapele extensibile perfecte pentru mai multe tipuri de livinguri.

 

Cuprins:

1.Canapele extensibile potrivite pentru sufrageriile mici şi medii
1.1. Canapea cu două locuri
1.2. Canapea extensibilă cu ladă de depozitare
1.3. Canapea pe cadru de lemn

2.Canapele extensibile pentru o sufragerie spaţioasă
2.1. Canapea living cu trei locuri
2.2. Canapea tip pat matrimonial
2.3. Canapea extensibilă cu un plus de eleganţă

3.Canapele extensibile pentru livinguri îndrăzneţe
3.1. Canapea extensibilă Lux
3.2. Canapea cu aer Vintage
3.3. Canapea cu aer Retro

4.Canapele extensibile perfecte pentru sufrageriile minimaliste
4.1. Canapea living Multifunctională
4.2. Canapea extensibilă Clasică
4.3. Canapea Modernă

 

1.Canapele extensibile potrivite pentru sufrageriile mici sau medii

În cazul în care ai o sufragerie nu foarte ofertantă ca spaţiu, iţi faci griji că nu vei putea găsi canapeaua care să le aibă pe toate, pornind de la aspect, mărime și ajungând la practicabilitate sau durabilitate. Ei bine, deoarece ne gândim mereu la toate, portofoliul nostru include și canapele extensibile perfecte pentru sufrageriile mici sau medii, fiecare având caracteristici individuale si practice. Iată trei exemple:

1.1. Canapea cu două locuri
1.2. Canapea extensibilă cu ladă de depozitare
1.3. Canapea pe cadru de lemn

 

1.1. Canapea cu două locuri

Chiar şi canapelele cu două locuri pot fi estetice şi rezistente! Dacă eşti în căutarea unei canapele care să bifeze aceste două caracteristici, Canapeaua extensibilă cu 2 locuri Molina este alegerea perfectă. Şi nu doar că este extensibilă în 3 trepte, pentru a-ţi oferi atât spaţiu de mişcare atunci când este strânsă, dar se deschide suficient, ajungând la 132 cm x 190cm, încât să ai destul spaţiu pentru odihnă. Dacă îţi faci griji în legătură cu rezistenţa privind materialul, să ştii că acesta nu doar că este plăcut la atingere, dar este şi calitativ. Iar dacă te întrebi care este preţul acestui model, trebuie să ştii că poate fi a ta cu 2290 Lei.

 

1.2. Canapea extensibilă cu ladă de depozitare

Știm că atunci când spațiul sufrageriei tale este mic, îți dorești să folosești la maximum fiecare metru pe care îl ai la dispoziție. Cu toate acestea, nimănui nu îi place să aibă o camera aglomerată și obositoare.  Și atunci, ce e de făcut? Răspunsul îl avem noi: canapeaua extensibilă perfectă pentru sufrageria ta este cea dotată şi cu o ladă de depozitare.

Un exemplu este Canapeaua cu ladă de depozitare  Prada care, datorită modelului său practic şi adaptabil, întrece orice aşteptări. Această canapea extensibilă prezintă o ladă care se întinde pe toată suprafaţa canapelei, oferindu-ți astfel un loc mare de depozitare.

Mai mult decât atât, nu trebuie să îți faci griji că nu se va potrivi decorului, deoarece este ușor de adaptat în cadrul oricărui stil de sufragerie, fie că vorbim despre unul clasic, vintage, elegant, modern sau contemporan. Canapeaua Prada nu este doar o canapea frumoasă, ci este și confortabilă. Acest lucru o face să fie perfectă pentru relaxarea întregii familii sau chiar pentru un somn odihnitor după-amiază. Această canapea extensibilă poate ajunge în sufrageria ta cu numai 1590 Lei.

 

1.3. Canapea pe cadru de lemn

Canapeaua extensibilă perfectă pentru sufrageria ta trebuie, pe lângă practică, să fie și rezistentă. Pentru a îndeplini și acest atribut, ce zici de Canapeaua extensibilă Lexus, pe cadru de lemn? Lucrată în lemn masiv de fag, nu doar că este rezistentă, însă fiecare canapea realizată prin acest model este unică! De ce spunem acest lucru?

Deoarece desenul fibrei lemnoase este vizibil în mod natural și nu va fi niciodată același. Pentru a satisface orice dorinţă pe care o ai, acest model poate fi realizat cu stofă sau imitație piele. Ca un mic sfat din partea noastră, de preferat pentru această canapea este să alegi stofa. Dacă iţi faci griji că nu se va potrivi cromaticii livingului tăi, să ştii că nu există probleme nici la acest capitol. Cadrului lemnului poate fi atât alb, cât şi culoarea nucului. Această canapea poate fi a ta cu numai 2290 lei.

2. Canapele extensibile pentru o sufragerie spaţioasă

Cu o sufragerie spaţioasă parcă e păcat să nu alegi o canapea extensibilă care să îţi permită o relaxare deplină. Însă, cu cât ai mai mult spaţiu la dispoziţie, parcă devine mai greu să te hotărăşti la ce alegere să faci. Iată câteva exemple de canapele extensibile ideale pentru livinguri mari:

2.1. Canapea living cu trei locuri
2.2. Canapea tip pat matrimonial
2.3. Canapea extensibilă cu un plus de eleganţă

 

2.1. Canapea living cu trei locuri

Dacă eşti adeptul mobilierului clasic, cu aspect de piele, poţi opta pentru Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Verona. Acest model îmbină stilul clasic cu cel modern, oferindu-ţi o sufragerie plină de rafinament. Cu un design ergonomic, îţi va oferi o poziţie corectă a spatelui, pe timpul zilei, iar noaptea poate fi transformată într-un pat generous, oferindu-ţi odihna de care ai nevoie. Preţul acestei canapele este de 3290 Lei.

2.2. Canapea tip pat matrimonial

Atunci când ai o familie numeroasă, cu cât ai o canapea mai mare, cu atât mai bine! Cum sună să ai în sufageria ta o canapea cu trei locuri, care să se deschidă în trei trepte? Este posibil, chiar dacă pare greu de crezut. Îţi prezentăm Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Atena, tip pat matrimonial. Cea mai bună parte este că, atunci când este strânsă ocupă destul de puţin loc în încăpere, iar atunci când este deschisă, ofera o suprafata de dormit de 160cm x 190cm. Dacă aceasta era canapeaua visurilor tale, poate fi a ta cu 2490 Lei.

canapea atena gri

2.3. Canapea extensibilă cu un plus de eleganţă

Atunci când îţi doreşti o cameră pentru oaspenţi care să impresioneze, canapeaua reprezintă punctul de atracţie central. Canapeaua cu 3 locuri Barcelona este perfectă în acest caz, deoarece îmbină atât esteticul, cât şi confortul. Tocmai de aceea, nu te vei putea abţine să o păstrezi doar pentru atunci când ai musafi. Preţul acestui model este de 3490 Lei.

 

3. Canapele extensibile pentru livinguri îndrăzneţe

            Dacă eşti o persoană non-conformistă, probabil îţi doreşti ca livingul tău să fie aparte. Şi, pentru că vrei ceva diferit, încă nu ai găsit canapeaua de care să te îndrăgosteşti. Pentru că vrem să îţi uşurăm căutările, îţi prezentăm câteva idei de canapele extensibile pentru sufragerii îndrăzneţe:

3.1. Canapea extensibilă Lux
3.2. Canapea cu aer Vintage
3.3. Canapea cu aer Retro

 

3.1. Canapea extensibilă Lux

În cazul în care genul tău de sufragerie ar trebui să fie aerisită şi cu note de stil şi rafinament, s-ar putea să avem exact ce îţi trebuie, şi anume Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Saray. Această canapea are un design clasic, dar care reuşeşte să impresioneze prin bratele moi şi elegante, prevăzute cu inserţii de lemn.

Cu toate că are un design aparte, este şi foarte confortabilă. Această caracteristică o face, prin urmare, perfectă pentru o seara relaxantă în compania prietenilor sau a familiei, ori pentru o noapte de odihnă. Datorită saltelei cu spuma High Density, această canapea extensibilă va deveni un pat încăpător, care îţi va aduce un somn liniştit. Dacă te-am convins, trebuie să ştii că această canapea are o reducere de 23%, constând doar 2890 Lei.

canapea de lux albă saray

 

3.2. Canapea cu aer Vintage

Dacă dorinţele tale sunt ca livingul tău să transmită un aer clasic şi rustic, o canapea extensibilă vintage este ceea ce căutai. Soluţia noastră este Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Napoli. Ceea ce o recomandă în acest sens este faptul că se realizează din lemn masiv, iar braţele sunt lucrate atent. De asemenea, materialul şi nuanţa ajută la conturarea aerului rustic.

Trebuie menţionat şi faptul că acest model este realizat cu măestrie de la început, pornind de la alegerea lemnului. În plus, deoarece are 3 locuri, această canapea extensibilă devine foarte uşor un pat foarte încăpător. Iar datorită saltelei realizată din multiple straturi de spumă poliuretanică şi arcuri, este şi foarte confortabilă. Preţul unei astfel de canapea living este de 2960 Lei.

canapea living vintage napoli

3.3. Canapea cu aer Retro

Nu doar perioada Vintage ne-a inspirat, ci şi perioada Retro. Iar ce a ieşit este o canapea living perfectă atunci când vrei să uneşti un aer vintage cu unul de lux. Vă prezentăm Canapeaua extensibilă cu 2 locuri Hisar. Ceea ce o diferenţiază de celelalte modele de canapele living sunt forma bratelor şi inserţiile de culoare. Mai mult decât atât, forma atent lucrată a picioarelor, cât şi pernele care vin odată cu această canapea, vor da un aer nobil sufrageriei tale. Preţul acestui model este de 1590 Lei.

canapea extensibilă turquoise Hisar

 

4.Canapele extensibile perfecte pentru sufrageriile minimaliste

Poate nu te-ai regăsit în clasificarea de mai sus, însă, cu siguranţă, vei găsi canapeaua visurilor tale în această categorie. Dacă simţi că stilul minimalist este pentru tine, te atrag albul, negrul şi griul şi alegi totul doar ghidat de simţul practic, iată ce avem pentru tine:

4.1. Canapea living Multifunctională
4.2. Canapea extensibilă Clasică
4.3. Canapea Modernă

 

4.1. Canapea living Multifunctională

Atunci când vine vorba de canapele multifunţionale, ne gândim la confortul pe care îl aduce, aspectul său, dar şi la spaţiul pe care îl ocupă. Modelul care să îndeplinească toate aceste funcţii este Canapeaua extensibilă multifuncţională Tempo. Livingul reprezintă locul în care îţi petreci cea mai mare parte din zi şi, de aceea, trebuie să fie atât un spaţiu relaxant.

Însă livingul poate servi şi la spaţiu de odihnă, motiv pentru care trebuie să conţină o canapea confortabilă. Canapeaua Tempo îndeplineşte perfect aceste două roluri, datorită designului modern şi construcţiei sale. Ceea ce îi conferă autenticitate şi unicititate este structura din lemn masiv de fag. Modelul conţine o saltea de arcuri de 10 cm, iar culoarea gri o face adaptabilă oricărei sufragerii. Preţul canapelei Tempo multifunţională este de 3390  Lei.

canapea extensibilă modernă multifuncţională tempo

4.2. Canapea extensibilă Clasică

Canapelele extensibile clasice nu se demodează niciodată şi pot satisface chiar şi cele mai sofisticate gusturi. Canapeaua cu 2 locuri extensibilă Intra are acest aer clasic, însă poate fi şi elegantă, dacă este pusă în valoare. Aducând şi câteva reguli de design, ea se poate potrivi şi unui living modern, contemporan. Construcţia acestui model este metatică, dar cu un schelet din lemn de fag.

Odată ajunsă în sufrageria ta, vei observa că oferă încăperii o atmosferă caldă, primitoare. În plus, se transformă rapid într-un pat extrem de confortabil. Şi nu este perfectă doar pentru odihnă, ci şi pentru alte activităţi precum să citeşti, să urmărireşti un serial sau să te joci pe consolă. Preţul unei astfel de canapele este de 2190 Lei.

canapea maro clasică de două locuri Intra

4.3. Canapea Modernă

O canapea cu design modern este perfectă în cadrul unei sufragerii simple. Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Stella este una dintre aceste canapele moderne.

Aceasta este o canapea de 3 locuri, extensibilă, lucru care o face extreme de încăpătoare, perfectă chiar şi dacă ai o familie numeroasă. În plus, este realizată pe structura din lemn masiv de fag, ceea ce o face să fie rezistentă, deci, nu va trebui să îţi mai faci griji în legătură cu achiziţionarea unei noi canapele pentru mult timp. Un alt lucru care contribuie la rezistenţa acestei canapele sunt picioarele realizate din lemn masiv.

Mai mult decât atât, această canapea are şi un secret: este prevăzută cu o ladă de depozitare foarte generoasă. Astfel, poţi stoca atât pături, pilote, lenjerie de pat, perne şi alte accesorii. Şi, pe lângă toate aceste caracteristici practice, canapeaua extensibilă are o saltea cu multiple straturi de spumă poliuretanică cu densităţi diferite, făcând-o perfectă pentru odihnă. Canapeaua extensibilă cu 3 locuri Stella poate fi a ta la preţul de 2290 Lei.

 

canapea modernă Stella gri

 

Prin urmare, indiferent de spaţiul livingului tău, gusturile sau dorinţele tale, există o canapea predestinată pentru fiecare. Transformă-ţi sufrageria într-un loc destinat odihnei, relaxării sau oricărei alte activităţi care îţi face plăcere, alegând canapeaua potrivită. În plus, o poţi pune în valoare prin designul pe care îl alegi, pornind de la culorile pereţilor, până la draperii, perdele şi ajungând până la alte obiecte de mobilă, precum fotolii asortate sau o măsuţă de cafea care să dea culoare dimineţilor tale. Indiferent de ceea ce ai nevoie, noi suntem aici pentru tine. Sperăm că am reuşit în acest articol să te ajutăm să alegi canapeaua extensibilă perfectă pentru sufrageria ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *