Dormitor

Un dormitor de prințesă pentru fetița din sufletul tău

Cred că fiecare fetiță a îndrăgit un dormitor care aparținea unei prințese. Cu siguranță îți amintești de imensul și luxosul dormitor cu pat deasupra căruia trona un baldachin al unei prințese Barbie, ori de dormitorul în care a fost închisă Belle de către Bestie, iar lista poate continua la nesfârșit. În sufletul fiecărei femei a rămas prizonieră acel copil care visa să doarmă până târziu într-un pat tapițat extrem de elegant, apoi să ia micul dejun de pe o canapea clasică, cu elemente delicate.

Un pat tapițat pentru un dormitor de prințesă

Indiferent de mărimea camerei, patul este cel care dă tonul unui dormitor. Fiindcă în 2021, moda paturilor cu baldachin s-a stins, MobilaMax îți propune un pat tapițat cu un puf cu ladă, unde poți să îți ascunzi cele mai prețioase comori.

Patul tapițat PEDRO are un design special realizat pentru a vă oferi maximum de confort și eleganță. Dimensiunile generoase și stofa fină ale patului PEDRO, vă vor duce cu gândul la camerele din filmele lui Disney.

Pe lângă utilitatea de a citit o carte așezată pe băncuța de la capătul patului, nu uitați că o să beneficiați de un spațiu generos de depozitare prin lada pentru lenjerie rabatabilă, care dispune de amortizoare pentru a preveni accidentele.

*Se poate realiza pe diferite dimensiuni.

Dintr-un dormitor de prințesă nu poate lipsi o măsuță de toaletă

Nimic nu este mai important decât ritualul de frumusețe. Demachierea de seară și aplicarea cremelor pentru regenerarea tenului sunt dificil de realizat la baie, în picioare, cu o lumină slabă. Va fi la îndemână dacă îți vei decora dormitorul cu o măsuță de toaletă cu oglindă, cu spațiu de depozitare pentru bijuterii și cosmetice.

MobilaMax îți recomandă setul modern pentru dormitor complet ARTE. Cu excepția mesei de toaletă cu sertar special pentru bijuterii, te vei bucura de oglinda de machiaj cu o ramă într-o formă grațioasă. Oglinda de machiaj, cele 3 sertare și compartimentul cu ușă oferă toate facilitățile necesare unei mese de toaletă pentru doamne elegante și pretențioase. Desigur, linia de design se păstrează prin finisajul din nuc. Masa de toaletă poate fi completată cu un puf.

Noptierele organizează dormitorul la care visezi

În același stil ca măsuța de machiaj, noptierele completează eleganța dormitorului tău și oferă spații în plus de organizare. Pas cu pas, vor deveni piesele de mobilier pe care le vei utiliza cel mai des. Seara, înainte de culcare, le vei folosi pe post de suport pentru un pahar de apă, pentru romanele tale preferate, pentru revistele de fashion și așa mai departe.

Noptiera ARTE cu un sertar nu poate lipsi din componența setului de mobilier pentru dormitor. Mânerele se asortează cu nuanța de nuc a noptierelor. Astfel, împreună cu restul decorului oferă un aspect elegant și luxos al întregului spațiu.

Un dulap spațios pentru întreaga ta garderobă

Piesa de rezistență în dormitorul tău de prințesă va fi dulapul. Dulapul ARTE cu uși glisante, dintre care trei cu oglindă, impresionează prin elementele decorative magnifice prezente pe ușile din nuc, impecabil completate de mânerele fine din metal.

Utilitatea dulapului pentru haine ARTE este incontestabilă. Polițele mici și mari, sertarele pentru lenjerie intimă, batiste sau alte accesorii mici, ori barele pentru umerașe, toate contribuie în egală măsură la punerea în valoare a spațiului de păstrare a hainelor din interiorul șifonierului elegant.

Nu mai visa la un dormitor de prințesă perfect. Intră pe MobilaMax.ro și transformă-ți idealul în realitate!

Citește și:

3 reguli decorative pentru alegerea unui mobilier dormitor perfect

Cum sa decorezi dormitorul cu paturi tapitate de lux

Mentine echilibrul in locuinta ta cu mobila pentru dormitor

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *