Mese de cafea

Top 3 seturi de mese și scaune pentru bucătărie care să împrospăteze atmofera din bucătăria ta

De câte ori ți-a trecut prin minte, în ultima perioadă, că bucătăria ta ar avea nevoie de o schimbare? Nu mai sta pe gânduri! Dacă simți nevoia de un aer fresh, ascultă-ți intuiția!

Știi ca vrei o schimbare dar încă nu ești sigur cum ar trebui să arate? Ai mai jos 3 idei de mobilier de bucătărie care să te ajute să îți găsești inspirația!Preferi mese fixe sau extensibile, ovale sau dreptunghiulare, mese cu 4 scaune pentru bucătării mici sau pentru cele spațioase, o masă cu 6 scaune. Ai multe opțiuni și poate părea greu de ales. Lista de mai jos te poate ajuta să alegi varianta potrivită nevoilor tale!

Masa Extensibila Cu Piciorele Metalice Inox Parodi – fuziunea dintre clasic și modern

Concepută într-un stil elegant, masa extensibilă Parodi îmbină armonios trăsăturile stilului clasic cu liniile moderne, actuale.

Cadrul de lemn încadrează această masă în stilul clasic, ce nu se va demoda niciodată. Picioarele din inox adaugă note moderne!

Pentru un cadru complet, alege un set de scaune cu picioare de inox care se vor potrivi perfect!

Alege acest model dacă dorești să creezi un ambient stilat și versatil!

  Masa Extensibila Ovala Din Lemn Masiv Nisa – simbol al continuității și al egalității participanților la masă

În cultura noastră există numeroase superstiții legate de așezare pe colțul mesei.

Nu te teme, alege o masă în formă ovală și scapă de frica superstițiilor!

În același timp, inspirată din mesele de consiliu, o masă în formă ovală simbolizează egalitate între participanți.

Indiferent din ce motiv alegi, masa extensibilă ovală din lemn masiv  va contribui la crearea unui ambient stilat la tine acasă.

Completează decorul cu un set de scaune! Datorită caracterului său versatil, îți va fi ușor să alegi un set de scaune care să se potrivească! Cu toate astea,  recomandarea noastră este setul de scaune din lemn masiv Nila. Confortabile și elegante, aceste scaune vor decora perfect zona ta de dining!

În funcție de decorul zonei tale de luat masa, dar și de preferințele tale cromatice, poți opta pentru o masă în tonuri mai deschise sau mai închise.

Dacă preferi o masă din lemn masiv cu picioare negre, atunci alege modelul Nisa. Dacă, în schimb, crezi că s-ar potrivi o masă cu  picioare albe, atunci alege modelul Selena.

 Masa Fixa De Lux Arm – finisaje de lux pentru un living impunător

Deși mesele extensibile au foarte multe avantaje, există și adepți ale celor fixe. Dacă te numeri printre ei și cauți masă fixă stilată, atunci modelul Arm cu siguranță te va încânta!

Design-ul și finisajele încadrează această masa într-un decor modern.Blatul cu efect de fibră marmorată și picioarele din metal auriu sau crom creează aspectul premium al acestui produs.

Alege varianta blatului alb sau pe cel negru, astfel încât să integrezi armonios masa fixă de lux Arm în decorul locuinței tale! Pentru un ambient sofisticat, alege un set de scaune tapițate în stil Chesterfield Arma pentru un decor complet!

Fie că alegi o masă extensibilă, cu 4 sau 6 locuri, fie că vei opta pentru una fixă, la Mobila Max vei găsi varianta care ți se potivește! Consultă gama de mobilier de bucătărie Mobila Max și creează decorul mult dorit la tine acasă!

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *