Dormitor

Regulament Campanie Iubim tabureții

Regulament Campanie Iubim tabureții

Regulament: La orice achizitie in valoare de minim 1990 lei, vei primi CADOU un taburet in valoare de 490 lei.

Poti alege culoarea in functie de stocul disponibil.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei Cumpără și câștigă un taburet (denumit in continuare “Campania”) este MOBILA MAX CENTER SRL, cu cu sediul social in Sos. Dobroesti 7 Sectorul 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 12 mai  – 15 iunie 2023 pe site-ul www.mobilamax.ro.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiile vor fi expediate la adresa castigatorilor.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acesta campanie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la campanie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse in valoare de cel putin 1990 lei de pe www.mobilamax.ro

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in campanie exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Clientii vor afla de campanie de pe site-ul www.mobilamax.ro si de pe paginile de Facebook si Instagram Mobila Max. Participantii se pot inscrie in campanie in perioada 12 mai – 15 iunie 2023 astfel:

Cumperi produse de minim 1990 lei de pe www.mobilamax.ro si esti inscris automat.

Perioada campanie: 12 mai– 15 iunie 2023.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

Toate persoanele care achizitioneaza produse de minim 1990 lei vor primi cadou un taburet in valoare de 490 lei.

Culoarea poate fi aleasa in limita stocului disponibil.

In cazul returului produsului comandat, cadoul se returneaza impreuna cu acesta pentru inapoierea sumei achitate.

SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIULUI

Fiecare persoana care se incadreaza in conditiile regulamentului va primi taburetul prin curier.

SECTIUNEA 8. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie va inceta de drept la data de 15 iunie 2023, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura pentru a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pe www.mobilamax.ro. Prin participarea la acesta Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilamax.ro.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate participantilor campaniei.

SECTIUNEA 12. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *