Uncategorized

Măsuță de cafea sub 500 de lei – Opțiuni pentru orice stil decorativ

Vrei o măsuță de cafea care să se încadreze în bugetul tău? Ce spui de seturi 3 măsuțe sub 500 de lei? Află în articol mai multe!

În orice casă, livingul reprezintă centrul vieții de zi cu zi, un spațiu în care ne relaxăm și socializăm. Un element esențial pentru a crea un ambient plăcut și funcțional în acest spațiu este o măsuță de cafea. În acest articol, vom explora avantajele unei măsuțe de cafea în living și vom prezenta opțiuni accesibile și elegante Mobila Max, sub 500 de lei, perfecte pentru orice stil decorativ.

 

Avantajele unei măsuțe de cafea în living

Măsuța de cafea aduce cu sine numeroase avantaje, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Iată câteva aspecte care subliniază importanța și beneficiile acestei piese de mobilier!

 1. Estetică și design

  • Măsuța de cafea devine adesea punctul central al încăperii, atrăgând privirile și stabilind un ton estetic pentru întregul spațiu.
  • Disponibilitatea în diverse dimensiuni și materiale oferă posibilitatea de a alege o măsuță care se potrivește perfect cu designul general al livingului.
 2. Versatilitate

  • Poate fi folosită în diverse moduri, de la suport pentru cărți și reviste, la suport pentru telecomandă sau alte accesorii de living.
 3. Socializare

  • Este ideal pentru a servi cafeaua sau ceaiul în timpul conversațiilor cu prietenii sau familia.
  • Măsuța de cafea devine un loc central pentru activități sociale, cum ar fi jocurile de societate, oferind un spațiu comun.
  • Plasarea măsuței în proximitatea canapelei facilitează accesul la diverse obiecte și contribuie la confortul general al spațiului.
 4. Personalizare și decor

  • Măsuța de cafea oferă un suport excelent pentru obiecte decorative precum vaze, lumânări, sau flori, aducând un plus de frumusețe și personalitate încăperii.
  • Prin schimbarea accesoriilor, măsuța de cafea poate fi ușor adaptată noilor tendințe, fără a necesita modificări majore în designul general al livingului.

 

Măsuțe de cafea sub 500 de lei pentru toate stilurile decorative

Găsirea pieselor perfecte pentru a completa aspectul și funcționalitatea unui spațiu poate fi o provocare. Cu toate acestea, cu Mobila Max, bugetul nu trebuie să fie un obstacol major în căutarea măsuței ideale. Acest capitol explorează opțiuni de măsuțe sub 500 de lei, oferind soluții accesibile și pline de stil, pentru toate gusturile și stilurile decorative.

Setul de măsuțe de cafea TRIO

Setul TRIO reprezintă o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază atât funcționalitatea, cât și estetica în amenajarea locuinței. Acesta este format din 3 măsuțe de cafea de dimensiuni diferite, fiind disponibil în varianta nuc sau în cea multicoloră.

Realizat din MDF (fibră de densitate medie) vopsit în nuc, acest set beneficiază de durabilitate și rezistență în timp, asigurând o investiție pe termen lung în mobilierul locuinței.

a) Setul de măsuțe de cafea TRIO varianta nuc

Varianta nuc adaugă un plus de eleganță și rafinament spațiului, oferind în același timp versatilitate și adaptabilitate în diverse stiluri de design interior modern.

Culoarea nuc aduce un caracter distinct, potrivindu-se cu ușurință într-un decor modern sau eclectic. Această nuanță caldă și neutră poate completa cu eleganță o varietate de paletă cromatică a încăperii.

b) Setul de măsuțe de cafea TRIO varianta colorată

Varianta colorată a setului TRIO aduce un element ludic și vibrant în spațiul locuit. Prin utilizarea culorilor precum galben, albastru și roz, această variantă oferă posibilitatea de a crea un contrast plăcut sau de a îmbogăți o atmosferă deja viu colorată.

Această variantă poate fi integrată cu ușurință într-un decor eclectic sau într-un spațiu cu accent pe designul colorat. Culorile alese pot să completeze alte elemente decorative sau să aducă un plus de vitalitate într-un interior mai sobru.

Specificații:

 • Înălțime set 3 masuțe: 67 cm
 • Dimensiuni măsuțe: Lungime 50 cm / Înălțime 44 cm / Adâncime 35 cm

Completează-ți interiorul cu această piesă practică! Comandă acum setul de măsuțe de cafea TRIO la incredibilul preț de doar 249 lei!

 

Setul de măsuțe de cafea LUNA

Cu atenție la detalii și o selecție atentă de materiale, acest set de măsuțe reprezintă o alegere excelentă pentru cei care apreciază versatilitatea și designul rafinat.

Materiale durabile și elegante

Blaturi din PAL

Blaturile din PAL de 16 mm oferă măsuțelor o suprafață rezistentă și ușor de întreținut. Alegerea PAL-ului aduce un echilibru între calitate și durabilitate, contribuind la longevitatea pieselor de mobilier.

Structură metalică

Cadrul metalic industrial adaugă un element modern și robust setului. Materialul metalic conferă stabilitate și rezistență, evidențiind caracterul solid al acestor măsuțe.

Versatilitatea stilistică

Disponibilitate în negru sau alb

Structura metalică este disponibilă în două culori clasice – negru și alb. Alegerea dintre aceste culori permite integrarea măsuțelor în decoruri moderne sau în spații cu accente rustice, oferind flexibilitate în amenajarea locuinței.

Set măsuță de cafea în varianta neagră

Set măsuță de cafea în varianta albă

Blat marmorat pentru eleganță

Blatul marmorat adaugă o notă de rafinament în decorurile luxuriante, fiind potrivit pentru decorurile moderne.

Set măsuțe de cafea blat marmorat

 

Dimensiuni:

 • Masuță mare: 41 cm lungime * 59 cm lățime * 45 cm înălțime
 • Masuță medie: 36 cm lungime * 54 cm lățime * 43 cm înălțime
 • Masuță mică: 31 cm lungime * 49 cm lățime * 42 cm înălțime

Achiziționează acum varianta potrivită stilului decorativ al casei tale, la prețul promoțional de 490 lei!

 

Concluzii

Investiția într-o măsuță de cafea îmbogățește aspectul livingului și aduce beneficii funcționale semnificative. Seturile de măsuțe de cafea Mobila Max reprezintă opțiuni accesibile și elegante, potrivite pentru orice stil decorativ. Alege o măsuță de cafea care să reflecte personalitatea ta și să aducă un plus de confort în casă!

Explorează întreaga gamă de măsuțe de cafea și alege-o pe cea adecvată pentru tine, din punct de vedere stilistic și al bugetului. Urmărește extra reducerile săptămânale și achiziționează mobilierul preferat la cel mai bun preț!

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *