Decoration

Coltar extensibil: ghid practic de amenajare

 

Un coltar extensibil reprezinta apogeul stilului si al functionalitatii in materie de canapele. Coltarele extensibile confera un plus de clasa si de eleganta asupra intregului design. Indiferent daca este vorba despre o sufragerie sau de receptia unui hotel de lux. Ti-am pregatit un ghid practic care te va ajuta sa amenajezi sufrageria ta folosindu-te de un coltar extensibil, practic si comod:

Alege dimensiunea potrivita de coltar extensibil

Coltar extensibil Prada

Atunci cand decorezi un spatiu de anvergura cu o importanta majora precum sufrageria, este bine sa pornesti cu un plan bine pus la punct si sa iti schitezi planul de care dispui. In functie de masuratori, vei putea alege dimensiunea potrivita de coltar extensibil

Coltar extensibil cu lada Monza

Plaseaza coltarul extensibil in mod corect

Daca vrei sa maximizezi spatiul, este indicat sa lipesti coltarul de unul dintre pereti. In acelasi timp, atunci cand dispui de un open space cu spatiu mare, poti delimita zonele camerei cu ajutorul unui coltar extensibil. Trebuie doar sa trasezi o linie imaginara la jumatatea dintre zona de dining si living si sa te folosesti de coltarul extensibil pentru a desparti cele doua spatii. 

Accesorizeaza coltarul extensibil

Coltar extensibil Perla

O zona de relaxare in care plasezi un coltar extensibil va deveni zona principala a casei. Coltarul este cu siguranta vedeta in acest spatiu. Totusi, poti adauga personalitate camerei si cu ajutorul textilelor. Daca alegi un model simplu, precum coltarul extensibil Perla, te poti juca cu perne de dimensiuni si texturi diferite care vor da un plus de confort si culoare canapelei. Un model elegant, cu note imperiale precum coltarul Elitra se potriveste cu elemente de arta masive, precum o sculptura.  

Coltar extensibil pat matrimonial Boeno

Alege covorul potrivit pentru coltarul extensibil

Cel mai important, fara doar si poate, este covoroul. Covorul nu are doar rol functional, ci are puterea de a completa armonios delimitarea pe care o confera deja coltarul extensibil și va definitiva spatiul de living. 

Dupa ce ai ales covorul potrivit si ai realizat delimitarea, completeaza ansamblul cu o masuta de cafea adecvata. Ulterior, poti alege si un taburet elegant, care poate fi utilizat ca loc extra pentru o persoana sau ca extensie pentru coltar, atunci cand vrei sa iti intinzi picioarele fara sa deschizi canapeaua. 

Coltar extensibil cu lada de depozitare Elitra

Plaseaza strategic televizorul

Desi TV-ul reprezinta unul dintre scopurile principale ale zonei de living, este important sa il plasezi strategic, astfel incat sa nu acapareze decorul. Poti sa il plasezi fie pe perete, fie sa folosesti o comoda TV eleganta.

Daca esti in cautarea celor mai bune idei de amenajare, masoara-ti spatiul, planifica si ia in considerare integrarea unui coltar extensibil in design-ul sufrageriei tale!

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *