Dormitor

Decor rafinat cu un pat tapitat de lux

pat cu lada depozitare

Un pat tapitat de lux poate sa infrumuseteze orice dormitor, dandu-i un aer regal. Dintotdeauna asociate cu aristocratia, datorita originii acestui stil, paturile tapitate reprezinta o dovada moderna a faptului ca unele stiluri nu se demodeaza niciodata. Le poti include cu usurinta si intr-un decor de inspiratie mai moderna, datorita volatilitatii lor estetice.

Si pentru ca suntem la inceput de an si sigur avem toti pe lista de rezolutii si un mic refresh de decor, cel putin, inspiratia de azi vine dedicat dormitorului tau. Daca vrei sa iti transformi micul sanctuar intr-o oaza rafinata, vezi cum poti crea aceasta transformare, cu un pat tapitat, mai jos.

Patul tapitat – mica insula din dormitor

In viata omului modern, dormitoarele au o functie esentiala – ne asigura intimitate, odihna si confort. Patul joaca un rol esential, el este micul nostru “tron” la finalul zilei zilei, la care ne intoarcem mereu. Un pat ideal asigura atat confort si odihna, asa cum ai nevoie, dar satisface si o nevoie de design. Un pat tapitat de lux de la Mobila Max intruneste cu succes toate aceste caracteristici.

Te poti juca cu patul de lux Arte, are tablia tapitata a patului cu leduri ambientale, sporind prestanta si nobletea intregului dormitor nuc. Tablia patului urmareste linia de design generala a setului de dormitor si este decorata cu desenul nobil ce evidentiaza eleganta moderna a intregului set dormitor  ARTE

 

O alta alegere la fel de eleganta este si patul tapitat de lux Visco Nova. Nuanta neutra este ideala pentru un dormitor rafinat, dar orientat spre odihna si liniste, fara multe pete de culoare intensa, care sa distraga atentia. Pare creat ideal pentru un mic sanctuar urban.

pat tapitat de lux Visco Nova

pat tapitat de lux Visco Nova

In crearea unui astfel de tip de decor in dormitor, insa, la fel de importante sunt si celelalte alegeri care acompaniaza patul. Odata ce ai ales setul de dormitor complet, cu pat, noptiere si alte elemente, opteaza pentru draperii simple, elegante si voluminoase, lampi cu lumina calda si un colt invadat de plante curgatoare. Micile detalii de decor sunt cele care completeaza perfect peisajul.

 

Spor la decorat!

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *