Uncategorized

De ce să alegi un pat tapițat?

Știm că achiziționarea unui pat nou poate deveni confuză, mai ales atunci când ai atât de multe opțiuni din care să alegi. Noi ne dorim să facem acest proces de alegere a patului perfect să fie cât mai ușor pentru tine. Tendințele de mobilier se schimbă continuu pentru a face dormitorul cât mai confortabil și versatil. Pentru mobilierul de dormitor, paturile tapițate devin tot mai populare și continuă să atragă cumpărătorii. 

Construite cu un cadru și o tablie căptușite, care sunt fie din piele, fie din material textil, paturile tapițate îți vor oferi maximul de confort. Tablia și cadrul tapițate sunt caracteristici unice care le diferențiază de stilul și designul obișnuit al celorlalte tipuri de paturi. Tocmai de aceea, îți recomandăm să optezi pentru achiziționarea unuia dintre paturile tapițate existente într-o gamă variată pe Mobila Max. Nu ai motive suficiente? Iată de ce să alegi un pat tapițat! 

Un pat tapițat îți va oferi un confort de neegalat 

Un pat frumos și confortabil îți va influența întotdeauna calitatea somnului. Pentru un somn odihnitor, patul ar trebui să se potrivească dimensiunilor tale, să te poți deplasa de la stânga la dreapta și să se simtă confortabil. 

Dacă ai o stare de neliniște atunci când stai în pat sau dacă simți că te doare spatele, verifică-ți patul! Desigur, inițial va trebui să-ți verifici salteaua, pentru a vedea dacă are umflături care te fac să te simți inconfortabil. Cadrul patului este încă în stare bună? Suportă acesta greutatea ta și a saltelei? Dacă patul și salteaua au nevoie să fie înlocuite, înlocuiește-le cu un pat tapițat.

 

Paturile tapițate sunt dotate cu tablii și cadre, caracteristici menite să ofere corpului tău cel mai mare confort de care are nevoie în timpul somnului.Tapițeria moale, ca de pernă, te va ajuta să te relaxezi, astfel încât să poți avea un somn sănătos. Cel mai mare avantaj al paturilor tapițate moderne este că sunt atât de confortabile încât nu trebuie să cumperi o saltea scumpă. 

Mai mult decât atât, tăblia tapițată oferă un foarte bun sprijin pentru spate atunci când stai și citești cartea preferată sau te uiți la televizor. Tăbliile tapițate sunt de obicei destul de înalte, astfel încât vei putea să te sprijini complet de ele. Unele dintre ele vin însoțite și de perne pentru a-ți spijini capul și a te odihni. 

Tăbliile paturilor tapițate moderne au forme și designuri printre cele mai diverse, de la designuri curbate, până la cele unghiulare. Acest lucru îți va permite să alegi dintr-o gamă vastă de modele, ceea ce îți oferă mai multe șanse în a găsi un design care să se potrivească perfect gusturilor tale și temei moderne a dormitorului tău. 

Un pat tapițat are țesături și culori ce vor armoniza interiorul dormitorului

Pe Mobila Max vei putea alege dintr-o întreagă selecție de țesături și culori, care se vor potrivi perfect oricărui design de dormitor. Materialele textile folosite, precum bumbacul și stofa, vor funcționa perfect în orice fel de interior și sunt concepute atât pentru ambientele elegante, cât și pentru cele minimaliste. 

În ceea ce privește culorile, ai și aici o varietate de opțiuni care îți vor satisface cerințele. Negru, maro, bej, alb, albastru, gri, roz și multe altele, se vor potrivi de minune cu tema dormitorului tău. 

Astfel, cu o multitudine de opțiuni în materie de textură și culoare, poți crea chiar și un aspect exclusiv al dormitorului, optând pentru alegerea culorii patului tapițat asemănătoare cu cea a pereților dormitorului.

 

Un pat tapițat este durabil și ușor de întreținut 

Paturile tapițate au cadre de par realizate din lemn de calitate superioară, iar această calitate le face foarte rezistente și durabile, reușind să treacă cu brio testul timpului. Paturile tapițate de pe Mobila Max sunt realizate din lemn masiv de fag sau mesteacan, materiale extrem de durabile și calitative. 

Căptușela de foarte bună calitate protejează cadrul patului de orice greutate sau forta care poate duce la deteriorarea sau ruperea acestuia în timp. Tapițeria folosită nu se va deteriora ușor, fiind suficient de puternică indiferent de tipul țesăturii, fie ea din piele, bumbac sau stofa. 

În general, paturile tapițate necesită o întreținere redusă. Acestea sunt foarte ușor de curățat, necesitând ștergerea de praf sau o aspirare obișnuită, pentru a ajunge prin toate cotloanele. 

Așadar, dacă ești în căutarea confortului, lucru care ar trebui să fie în capătul listei, dealtfel, atunci când dorești să achiziționezi un pat, optează pentru un pat tapițat! Acesta îți va oferi cel mai mare confort, ca să nu mai vorbim despre cât de elegant este, cât de durabil și ușor de întreținut. Paturile moderne tapițate sunt minunate pentru toate vârstele, tineri sau bătrâni și, cu atât mai mult ar trebui să fie un must buy pentru cei în vârstă sau cei care se confruntă cu tulburări ale somnului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *