Fără categorie

Concurs “Vara viselor” – Câștigă un dormitor la alegere, așa cum ai visat!

Update: Castigatoarea concursului nostru este

  – !!!

Orele de somn sunt de nepretuit, mai ales intr-un pat de lux, ultra comod.

Vara asta poti sa-ti faci cumparaturile online pentru casa si sa castigi un dormitor de lux, in valoare de 7960 lei! Inscrie-te in concursul “Vara viselor”, si lasa visele sa devina realitate.

 

Poti opta pentru un dormitor Gold sau Lorenzo, cu piese decorative moderne si stilate.

Seturile includ: un pat dublu tapitat cu lada de depozitate, dulap, noptiere, taburet si masa de toaleta cu oglinda.

Tie care ti se potriveste?

 

, .

 

✨Ce trebuie sa faci:

  1. Comanda online  orice produs  pe  https://mobilamax.ro/ pana pe 24 septembrie
  2. Aboneaza-te la newsletterul nostru pe www.mobilmax.ro
  3. Tragerea la sorti va avea loc in data de  25 septembrie 2020.
  4. Iti alegi mobilierul de dormitor din gama Gold sau Lorenzo, daca numele tau a fost anuntat castigator pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/maxinovamobila si Instagram:https://www.instagram.com/maxinova.furniture

 

⏳Perioada concursului: 24 august- 24 septembrie 2020, cu extragere pe 25 septembrie.

Mult succes! Nu uita sa ne arati ce ti-ai cumparat cu hashtagurile #VaraViselor si #Maxinova.

Citeste mai multe in regulamentul de concurs “Vara Viselor.”

 

Regulament concurs Vara Viselor

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “Vara Viselor” (denumit in continuare„Concursul”) este Mobila Max/ SC Maac International SRL, cu sediul in Adunatii Copaceni Intrare Nesli nr. 14. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

  1. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 24 august- 24 septembrie 2020, cu extragere pe 25 septembrie, pe paginile de  Facebook: https://www.facebook.com/maxinovamobila  si Instagram:https://www.instagram.com/maxinova.furniture

 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

 

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Mobila Max de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 24 august –  24 septembrie 2020, astfel:

 

  1. Te abonezi cu adresa de mail la newsletterul nostru pe www.mobilmax.ro
  2. Faci o comanda online de orice piesa de mobilier pentru intreaga casa, pana pe 24 septembrie
  3. Intri automat in marea tragere la sorti cu extragere pe 25 septembrie 2020.
  4. Iti alegi mobilierul de dormitor din gama Gold sau Lorenzo, daca numele tau a fost anuntat castigator pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/maxinovamobila si Instagram:https://www.instagram.com/maxinova.furniture

 

⏳Perioada concursului: 24 august- 24 septembrie 2020, cu extragere pe 25 septembrie.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

 

Se va acorda ca premiu:

– un dormitor de lux la alegere din gamele: Lorenzo sau Gold

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

 

Castigatorul este ales prin extragere pe random.org si ales pe data de 25 septembrie. Toti participantii la concursul “Vara viselor” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

 

Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 25 septembrie 2020 dupa incheierea extragerii, astfel: li se va afisa numele pe pagina Mobila Max de pe Facebook intr-o postare dedicata si va fi instiintat pe mail.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

 

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 24 septembrie 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Mobila Max. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/maxinovamobila

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *