Fără categorie

Concurs: castiga un voucher de 500 lei

Iepurasul iti rasplateste Fidelitatea. Castiga un voucher de 500 lei!

Esti client Mobila Max? Ai cumparat deja de la noi ?

1. Fa POZA produsului achizitionat pe siteul mobilamax.ro

2. Lasa-ne un Google review cu poza aici si intri automat in tragerea la sorti

Perioada 16 – 26 Aprilie 2021

Extragere: 27 aprilie 2021

Voucherul poate fi folosit pentru achizitii viitoare pe www.mobilmax.ro

Validarea castigatorului se va face manual prin verificarea adresei de mail cu care s-a facut comanda.

Promotia se aplica numai clientilor care deja au facut cumparaturile de pe site-ul www.mobilmax.ro.

Regulament Concurs: Castiga un voucher de 500 lei

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concurs: Castiga un voucher de 500 lei (denumit in continuare„Concursul”) este Mobila Max, cu sediul in Bd. Ghencea 134,- Sector 6, Bucuresti, MAGAZIN Mobila Max, ETAJ 1. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 16-26 aprilie 2021 pe pagina de www.mobilmax.ro

Extragerea se va face pe 27 aprilie 2021. Castigatorul va fi anuntat in exclusivitate pe siteul www.mobilmax.ro

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi trimis pe mailul castigatorului si va putea fi folosit la achizitii viitoare.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba deja cumparaturile facute online la Mobila Max, cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe siteul www.mobilmax.ro. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 16-26 aprilie 2021, astfel:

1. Sa faca o poza la un produs achizitionat Mobila Max

2. Sa lase Google Review cu poza pe https://bit.ly/3sran1e si intra automat in tragere la sorti

3.Castigatorul va fi anuntat pe www.mobilmax.ro pe 27 aprilie 2021.

Castigatorul va fi ales dupa ce a indeplinit pasii mentionati.

⏳Perioada concurs: 16-26 aprilie 2021. Extragere: 27 aprilie 2021

Voucherul se poate folosi o data.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Tragerea de sorti va avea loc pe data de 27 aprilie 2021 pe random.org.

Se va acorda ca premiu:

1. voucher de 500 lei

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi ales prin extragere pe random pe 27 aprilie 2021 Toti participantii la Concurs: castiga un voucher de 500 lei, sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Castigatorul va fi anuntat pe www.mobilmax.ro

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 27 aprilie 2021 dupa incheierea extragerii, astfel: i se va afisa numele pe site pe Mobila Max.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 26 aprilie 2021, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe mobilamax.ro Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilmax.ro

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *