Uncategorized

Câștigă un set format din 3 măsuțe de cafea!

Participă acum la o super #MAXpromoție și primești automat 3 măsuțe de cafea – CADOU! Află din regulament ce trebuie să faci ca să ajungă la tine!

De dragobete, și mobila ta își caută pereche! Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga setul de măsuțe de cafea: 

  1. Intră pe www.mobilamax.ro
  2. Explorează colecțiile noastre de mobilier la set: set diningset canapea și fotoliiset colțar și taburetseturi dormitor
  3. Comandă mobilier la set de minim 3990 lei și primești automat un set format din 3 măsuțe de cafea din colecția Luna.

Important: culoarea setului format din 3 măsuțe de cafea poate fi aleasă de tine, doar în limita stocului disponibil.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei De dragobete, mobila ta își caută pereche! (denumit in continuare “Campania”) este MOBILA MAX CENTER SRL, cu sediul social in Sos. Dobroesti 7 Sectorul 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfasoara in perioada 25 ianuarie-24 februarie 2024, pe website-ul nostru: www.mobilamax.ro

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi expediat la adresa castigatorului.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acesta campanie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la campanie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa in campanie, participantii trebuie sa acceseze website-ul www.mobilamax.ro, sa achizitioneze mobilier sau seturi de mobilier in valoare de minimum 3990 lei. Dupa achizitie, participantul va primi cadou un set format din 3 masute de cafea, din colectia Luna, la alegere – alegerea facandu-se strict in limita stocului disponibil.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in campanie exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Clientii vor afla de campanie de pe site-ul www.mobilamax.ro si de pe paginile de Facebook si Instagram Mobila Max. Participantii se pot inscrie in campanie in perioada 25 ianuarie – 24 februarie 2024, realizand pasii enuntati anterior.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

Toate persoanele care vor achizitiona mobilier in valoare de minimum 3990 lei, vor primi cadou unul dintre seturile formate din 3 măsuțe de cafea, ale colectiei Luna, dupa cum urmeaza:

  1. https://www.mobilamax.ro/set-3-masute-cafea-luna-brad-mobmax/
  2. https://www.mobilamax.ro/set-3-masute-cafea-luna-nuc-alb-mobmax/
  3. https://www.mobilamax.ro/set-3-masute-cafea-luna-nuc-negru-mobmax/
  4. https://www.mobilamax.ro/set-3-masute-cafea-luna-alb-marmorat-mobmax/

SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA SI INMANAREA PREMIULUI

Premiul va fi acordat fiecarui participant al campaniei care achizitioneaza mobilier in valoare de minim 3990 lei.

Acesta va primi setul format din 3 măsuțe de cafea prin curier.

SECTIUNEA 8. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie va inceta de drept la data de 24 februarie 2024, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura pentru a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pe www.mobilamax.ro. Prin participarea la acesta Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilamax.ro.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate participantilor campaniei.

SECTIUNEA 12. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *