Plateste in rate prin Leanpay

Tot ce trebuie să știi despre canapelele de living cu picioare

Tot ce trebuie să știi despre canapelele de living cu picioare

Tot ce trebuie să știi despre canapelele de living cu picioare

Descoperă tot ce trebuie să știi despre canapelele de living cu picioare în articolul de astăzi. Am creat ghidul tău esențial pentru a alege inspirat!

În amenajarea unei camere de zi, canapeaua joacă un rol esențial atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Canapelele cu picioare oferă un aspect elegant încăperii, venind totodată și cu numeroase avantaje practice. În acest articol, vom explora beneficiile canapelelor cu picioare înalte, vom compara diferențele dintre materialele cu care sunt construite și vom descoperi modelele de canapele cu picioare Mobila Max.  

Avantajele canapelelor de living cu picioare înalte

Ușurința în curățare

Una dintre cele mai evidente și apreciate caracteristici ale canapelelor cu picioare înalte este ușurința curățării podelei din living. Datorită spațiului liber sub canapea, accesul cu aspiratorul sau mopul devine mult mai simplu, eliminând necesitatea de a muta întreaga canapea în fiecare lună. Acest avantaj face din canapelele cu picioare înalte o opțiune ideală, deoarece reduc acumularea de praf și acarieni în locurile greu accesibile.

Poziție ergonomică pentru picioare

Canapelele cu picioare mai înalte permit să îți așezi picioarele într-o poziție ergonomică și naturală atunci când ești așezat. Aceasta se traduce printr-o distribuție mai uniformă a greutății corpului și un suport mai bun pentru picioare, ceea ce poate reduce tensiunea și disconfortul în zona spatelui și a picioarelor. Astfel, canapelele cu picioare înalte pot oferi un suport mai bun pentru picioare, ceea ce poate ajuta la menținerea unei poziții confortabile.

Aspect Elegant

Picioarele înalte conferă canapelei un aspect elegant și rafinat. Această caracteristică estetică poate transforma complet înfățișarea camerei de zi, adăugând un aer de rafinament și stil. Disponibile într-o varietate de stiluri, picioarele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu decorul existent.  

Canapele de living cu picioare - modele și opțiuni Mobila Max

În continuare, prezentăm patru opțiuni de canapele de living, două cu picioare din lemn și două cu picioare din metal, fiecare având propriile sale caracteristici și atracții.

Set de canapele clasice de Lux Aydin

Stilul clasic în designul de interior este o alegere care va rămâne mereu la modă. Cu setul de canapele de lux Aydin, exemplificăm cum clasicul poate defini și transforma spațiul într-un mediu mereu elegant. Clasicul este o formă de design care rezistă testului timpului. Linii curate, detalii rafinate și finisaje de înaltă calitate - fac ca piesele de mobilier clasice să fie demne de admirat. Fiecare element al canapelei cu picioare Aydin emană calitate și atenție la detalii. Picioarele din lemn adaugă un aspect natural canapelei, potrivindu-se perfect într-un decor clasic și elegant. Acestea au fost prelucrate în forme curbate, specifice stilulii clasic, oferind un aer rafinat încăperii.  

Set de canapele cu picioare înalte, din lemn masiv Barista-MobMax

Cu un design compact și finisaje de înaltă calitate, acest set transformă livingul într-un sanctuar de relaxare. În plus, va fi locul preferat de primire a musafirilor! Setul de canapele cu picioare înalte Barista îmbină cu succes designul compact cu accente moderne, creând astfel un ansamblu elegant și versatil. Cu o canapea fixă pentru 2 locuri, acest set se potrivește perfect în orice spațiu, de la camere de zi, terase la săli de așteptare sau cafenele. Cadrul rezistent din lemn al acestui set garantează stabilitate pe termen lung, iar tapițeria de calitate adaugă un nivel de confort suplimentar. Fie că doriți să vă bucurați de timpul petrecut în living cu familia sau să oferiți un spațiu confortabil musafirilor, canapeaua Barista este alegerea perfectă.  

Canapeaua cu 3 locuri Rolex, cu picioare metalice

Canapeaua cu 3 locuri Rolex este o alegere inteligentă pentru cei care caută să maximizeze spațiul disponibil în casă și să ofere o zonă de relaxare generoasă. Alegerea metalului pentru picioarele canapelei se potrivește perfect cu stilul modern, contemporan de design interior. Este o opțiune preferată pentru cei care doresc să aducă un strop de glamour în locuința lor, în timp ce păstrează un aspect actual și la modă. Picioarele din metal au fost atent vopsite într-o nuanță aurie, aducând un plus de rafinament și strălucire canapelei. Auriul este o nuanță care emană lux și eleganță, conferind canapelei un aspect demn de un spațiu premium. Auriul picioarelor creează un contrast atractiv cu tapițeria canapelei, aducând în prim plan modelele și detaliile subtile. Această armonie cromatică completează aspectul general boem și modern al canapelei, oferindu-i un farmec unic.

Canapea fixă cu 3 locuri Lucky - Canapea cu picioare metalice, curbate

Canapea fixă cu 3 locuri Lucky reprezintă o alegere perfectă pentru cei care caută un cadru primitor, modern și rafinat pentru întreaga familie.

Canapea fixă cu 3 locuri Lucky îmbină estetica modernă cu funcționalitatea ingenioasă, oferind un design elegant și practic. Picioarele sale metalice, curbate, coboară grațios din brațele canapelei, creând o bază solidă, care subliniază aspectul modern și contemporan. Canapeaua Lucky dispune de un suport suplimentar cu picioare scurte, fixe, în partea de mijloc a acesteia. Picioarele suplimentare subliniază baza canapelei și contribuie la stabilitatea sa generală. Ele sunt, de asemenea, un detaliu elegant care completează cu grație aspectul canapelei.  

Canapele de living cu picioare din lemn vs. Canapele de living cu picioare din metal 

Picioarele canapelelor pot fi realizate din diferite materiale, cele mai comune fiind lemnul și metalul. Iată câteva diferențe și caracteristici ale acestor două opțiuni:
 • Canapele de living cu picioare din lemn

  • Aspect natural: Picioarele din lemn adaugă un aspect rustic și natural canapelei, potrivindu-se bine într-un decor clasic.
  • Rezistență la uzură: Lemnul solid este un material rezistent și durabil, care poate rezista uzurii timp de mulți ani.
  • Versatilitate în design: Lemnul poate fi ușor prelucrat în diverse forme și finisaje, permițând o varietate mare de stiluri de design interior.
 • Canapele de living cu picioare din metal

  • Durabilitate: Picioarele din metal sunt extrem de durabile și pot rezista la greutăți mari fără să se deterioreze.
  • Aspect modern: Canapelele cu picioare din metal au un aspect modern și minimalist, potrivindu-se perfect într-un decor contemporan.
  • Ușor de curățat: Metalul este ușor de întreținut și curățat, fiind o alegere potrivită pentru cei care caută o soluție practică.
 

Concluzii

În concluzie, canapelele de living cu picioare înalte reprezintă o alegere excelentă, aducând cu ele numeroase avantaje, ce îmbunătățesc experiența de utilizare și estetica spațiului. Aceste avantaje fac din canapelele cu picioare înalte opțiuni versatile și funcționale pentru orice decor. Mai mult decât atât, acestea pot fi realizate într-o varietate de materiale, de la lemn la metal, pentru a se potrivi stilului preferat. întreaga familie și musafirii se pot bucura de momente de relaxare și socializare. Creează un spațiu primitor în casa ta cu canapelele de living cu picioare! Descoperă colecția Mobila Max și alege canapele cu 3 locuri sau canapele cu 2 locuri, în funcție de spațiul disponibil în livingul tău! Iar ca familia ta și musafirii să se bucure de momente perfecte de socializare, achiziționează și o măsuță de cafea pentru a savura la maximum relaxarea împreună cu cei dragi!    
Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!