Plateste in rate prin Leanpay

Top 3 paturi tapițate cu ladă de depozitare pentru un decor modern

Top 3 paturi tapițate cu ladă de depozitare pentru un decor modern

Top 3 paturi tapițate cu ladă de depozitare pentru un decor modern

Vrei să te bucuri de cele mai rafinate modele de paturi tapițate cu ladă de depozitare pentru dormitor? Mobila Max vine în ajutorul tău cu 3 opțiuni irezistibile, pentru un plus de eleganță în decorul tău modern!

Atunci când ești în căutare de paturi tapițate pentru dormitorul tău, alegerea potrivită face diferența! Patul reprezintă un element crucial în crearea unei atmosfere confortabile și armonioase, în acord cu decorul general al camerei. În cadrul acestui articol, vom explora trei modele remarcabile de paturi tapițate Mobila Max, subliniind designul modern și funcționalitatea oferită de lăzile de depozitare integrate.  

Top 3 paturi tapițate cu ladă de depozitare Mobila Max

1) Pat tapițat cu ladă de depozitare Varna

În cadrul colecției de paturi tapițate cu ladă, modelul Varna atrage atenția prin designul său simplu, potrivit pentru decoruri moderne minimaliste. Lada de depozitare pentru lenjerie este spațioasă, solidă și ușor accesibilă, oferind o soluție practică pentru organizarea spațiului din dormitor. Somierele sunt de tip rabatabil, asistate de un sistem performant de ridicare cu pistoane pe gaz. Patul poate fi personalizat în culori diferite, de la nuanțe îndrăznețe și vibrante, până la variante mai domoale și neutre.

2) Pat tapițat cu ladă de depozitare Nirvana

Patul tapițat de lux Nirvana este o piesă de rezistență în crearea unei atmosfere armonioase într-un dormitor cu influențe imperiale. Tăblia patului, de tip evantai și capitonată cu material moale, adaugă un element distinctiv designului. Spătarul decorat cu același pattern oferă o fixare mai bună a țesăturii, garantând un design atrăgător și o experiență senzorială de confort, intimitate și siguranță acasă.    

3) Pat tapițat cu ladă de depozitare Diamond

Așa cum îi spune și numele, patul tapițat Diamond adaugă o notă de lux și eleganță într-un decor modern și rafinat. Accesoriile aurii completează designul, transformând acest pat într-o adevărată bijuterie pentru dormitor. Cu o lădă de depozitare spațioasă și o somieră rabatabilă, acest pat asigură nu doar un design modern și elegant, ci și funcționalitate maximă. Modelul Diamond se găsește atât în varianta bej, cât și în nuanța de gri.

Completarea decorului cu accesorii Mobila Max

Noptierele reprezintă atât piese de mobilier practice în dormitor, cât și elemente cheie în estetica generală a spațiului. Optează pentru noptiere cu design simplu, în culori care se potrivesc cu patul tapițat MobilaMax ales. Acestea pot fi amplasate simetric sau asimetric, în funcție de preferințele tale, oferind spațiu pentru depozitarea cărților, a lămpii sau a altor obiecte personale. Puf cu lădă - Un puf cu lădă de depozitare este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de eleganță și practicitate în dormitorul tău modern. Acesta oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea pilotei, a pernelor decorative sau a altor obiecte personale. Tapițeria plușată adaugă un aspect mătăsos, creând o atmosferă primitoare în dormitor. Plasat la picioarele patului sau individual într-un colț, acest puf nu doar completează designul, ci și oferă o soluție practică pentru organizarea spațiului.

Concluzii

Paturile tapițate cu lădă de depozitare MobilaMax aduc o combinație perfectă între design modern, funcționalitate și confort. Alegerea unuia dintre aceste modele va transforma dormitorul într-un spațiu elegant și practic. Descoperă întreaga colecție de paturi tapițate și alege-l pe cel care se potrivește perfect dorințelor tale. În plus, poți opta pentru o saltea ortopedică din gama noastră sau poți alege un pat tapițat cu saltea inclusă. Ne dorim să îndeplinim dorințele fiecărui client, așa că paturile sunt personalizabile, iar nuanța tapițeriei poate fi aleasă în funcție de nevoile tale de decor interior. Mobilează-ți dormitorul într-un decor rafinat și modern, inspirat de Mobila Max!
Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!