Plateste in rate prin Leanpay

Concurs Octoberfest #MobilaMax

Concurs Octoberfest #MobilaMax

Declaram luna octombrie festivalul surprizelor la Mobila Max! Cumpara online piese de mobilier in valoare de minim 500 de lei in perioada 15 - 31 octombrie si intri in tragerea la sorti pentru o masuta de cafea extensibila & multifunctionala Smart, care iti va infrumuseta decorul. Vom anunta castigatorul pe data de 1 noiembrie. Happy shopping!

Regulament concurs Octoberfest MobilaMax

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul Concursului : Octoberfest MobilaMax (denumit in continuare„Concursul”) este MOBILA MAX CENTER SRL, cu cu sediul social in Sos. Dobroesti 7 Sectorul 2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 15- 31 octombrie 2021 pe pagina de www.mobilamax.ro. Extragerea se va face pe 1 noiembrie 2021 prin random.org. Castigatorii vor fi anuntati in postare individuala pe pagina de facebook Mobila Max si pe siteul www.mobilamax.ro SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Premiile vor fi expediate la adresa castigatorilor. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa urmeze pasii concursului pe Ideal Homs, si sa valideze cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor. SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe siteul www.mobilamax.ro. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 15- 31 octombrie 2021, astfel: cumpara in luna octombrie un produs Mobila Max in valoare de 500 lei de pe www.mobilamax.ro.

Perioada de desfasurare 15 octombrie - 31 octombrie 2021. Extragere 1 noiembrie 2021.

Castigatorii vor fi anuntati pe www.mobilamax.ro pe 1 noiembrie 2021. Castigatorii vor fi alesi dupa ce au indeplinit conditia de participare. SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI Tragerea de sorti va avea loc pe data de 1 noiembrie 2021 pe random.org. 1. Masuta de cafea extensibila multifunctionala Smart, in valoare de 690 lei - https://www.mobilamax.ro/masuta-de-cafea-extensibila-multifunctionala-smart-nuc/

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi alesi prin extragere pe random pe 1 noiembrie 2021 Toti participantii la Concurs : Octoberfest MobilaMax, trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Mobila Max si pe www.mobilamax.ro. SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatorilor concursului li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 1 noiembrie 2021 dupa incheierea extragerii, astfel: postare individuala Concurs si mentionare pe site. SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe site. SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 31 octombrie, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea. SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe www.mobilamax.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe www.mobilamax.ro SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului. SECTIUNEA 13. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Mobila Max si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.
Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!