Set canapele si fotolii

Simbolul autoritatii – birou directorial impunator

Un birou directorial reprezinta un element esential in conturarea unei imagini de success si profesionalism in mediul de afaceri. Acestea sunt un simbol al statutului si al puterii si sunt proiectate pentru a oferi confort, funcționalitate si prestanta.

In plus, biroul impacteaza si modul de lucru, productivitatea si creativitatea persoanei care lucreaza in cadrul sau. Ti-am pregatit o lista de birouri care iti vor intari statutul si te vor ajuta sa iti creezi o imagine business de succes

 

Set mobilier Birou Directorial Aras

Set mobilier birou directorial Aras
Set Mobilier Birou Aras

Un birou cu un design impunator va crea o prima impresie legata de afacere atunci cand o persoana va veni sa discute cu tine. Dacă vrei sa fii vazut ca o persoana organizata, care isi optimizeaza modul de lucru, atunci setul de mobilier Birou Directorial Aras este o alegere ideala.

Proportiile biroului sunt atent studiate, iar forma biroului ofera un acces facil la toate elementele de care vei avea nevoie, datorita extensiei. Poti integra tavi de documente, imprimanta, sau chiar mai multe monitoare, atunci cand profesia ta nu se poate exercita pe unul singur. Setul de mobilier pentru birou Aras este format din birou directorial cu etajera, biblioteca de birou si masuta de cafea. Paleta de culori pentru birou ofera multe variante, de la alb la negru.

Set mobilier Birou Directorial Spectra

Set mobilier directorial Spectra
Set Mobilier Birou Spectra

Cei care vor să fie percepuți drept vizionari se pot folosi de designul minimalist și ultra-modern al setului de birou directorial Spectra. Liniile futuriste, materialele contemporane precum cromul, aluminiul și pielea îl transformă în cea mai bună alegere pentru un lider care privește spre viitor.

Setul de mobilier Birou Directorial Spectra este format din Birou directorial de colț (se poate alege partea Dorita in functie de forma camerei), biblioteca pentru birou directorial, masuta de cafea si masa de consiliu. Poti alege elementele de care ai nevoie si culoarea lemnului dintr-o paleta extinsa, de la alb, negru, pana la multiple nuante de maro.

 

Set mobilier Birou Directorial de Lux Presedinte

Set mobilier directorial Presedinte
Set Mobilier Birou Presedinte

Dupa cum spune si numele, setul de mobilier Birou Directorial de Lux Presedinte este destinat unui adevarat lider, care aspira la o afacere de anvergura. Design-ul sau este cu adevarat impunator, cu un birou masiv din lemn cu insertii negre.

Pentru un plus de confort atunci cand iti exerciti munca de zi cu zi, este necesar sa alegi un scaun managerial pe masura. Un model realizat din lemn si piele, cu spatar inalt, iti va oferi suportul de care ai nevoie si va garanta o rezistenta indelungata in timp. Biroul este un mediu foarte utilizat, asa ca un scaun de piele este cu siguranta o alegere buna, deoarece materialul de calitate se va pastra intact ani la rand. Poti alege elementele de care ai nevoie din gama set mobilier Birou de Lux Presedinte: birou, biblioteca pentru birou, dulap pentru birou, masuta de cafea sau masa de consiliu. 

Este important ca biroul sa iti reprezinte personalitatea, asa ca poti descoperi o gama varianta de mobilier de birou de unde il poti alege pe cel care se aliniaza atat cu imaginea ta, cat si cu cea a afacerii pe care o conduci. Exploreaza si gama de mobilier pentru receptie, pentru o prima impresie de impact.

 

 

 

 

 

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *