Dormitor

3 paturi de lux ideale pentru iubitorii de culoare

Paturile de lux au devenit un rasfat al vietii moderne, binemeritat dupa o zi lunga de alergat printre responsabilitati. Este, poate, piesa de mobilier care ne ofera cel mai mult odihna, liniste si confort. Iar pe acest fundament, e usor de inteles de ce oricine ar alege unul.

In gama Mobila Max ai un adevarat regal de optiuni de paturi de lux, ce pot satisface usor diferite gusturi si preferinte. Insa astazi ii vom inspira pe cei ce vor o pata de culoare si confort in dormitorul lor, sub forma unui pat tapitat plin de culoare. In zilele noastre, exista studii care atesta ca diferite tipuri de cromatici si nuante incluse in decorul unei incaperi pot influenta cu siguranta starea noastra. Un pat intr-o astfel de nuanta iti poate oferi o extra doza “terapeutica” de confort si bine.

Alege un pat de lux colorat Mobila Max

#1 O influenta romantica si relaxanta vizual o poti regasi in patul tapitat de lux Pedro. Nuanta de roz pudrat este foarte odihnitoare pentru ochi, cat si usor de asortat in decorul camerei. In plus, poate deveni mica ta “oaza rozalie” de odihna si siguranta.

pat de lux Pedro

pat de lux Pedro

#2 Daca preferi tonurile mai reci si inchise, o alegere potrivita pentru dormitorul tau este patul de lux tapitat Diamond Antracit. Elegant, rafinat, si intr-o nuanta intensa de gri cu mici accente aurii, este perfect pentru cei care gasesc confort in tonurile inspirate din pamant. Patul poate fi usor asortat cu 2 noptiere in nuante mai calde, tot inspirate din natura, pentru a un efect echilibrat cromatic.

 

pat de lux Diamond Antracit

pat de lux Diamond Antracit

#3 Pentru iubitoarele de culoare feminina si caldura, inspiratia vine odata cu patul tapitat Marisa, in nuanta vie de roz. Demn de o printesa moderna, el poate deveni nu doar locul ideal de odihna, ci si cel mai colorat tron cotidian.

paturi tapitate marisa roz

paturi tapitate marisa roz

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *