PLATA IN RATE

 

ONLINE:
La Mobila Max puteti achizitiona in rate, prin mai multe programe.Aveti posibilitatea de face plata integrala a produselor printr-un card normal (de debit), dar si prin intermediul unui card de credit in 10 Rate.

(Banci partenere – BRD, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Card Avantaj)

Pas 1: Selectati produsul/produsele dorite si adaugati-le in cos.

Pas 2: In cazul cumpararii cu credit online, selectati una din cele doua optiuni de plata:

Pas 3: In cel mai scurt timp posibil, un consultant de vanzari Mobila Max va va contacta pentru confirmarea comenzii (disponibilitate si livrabilitate).

Pas 4: Dupa confirmarea comenzii, Mobila Max va va emite o factura proforma. Aceasta va putea fi utilizata in relatia cu creditorul selectat. In cel mai scurt timp posibil, un consultant al institutiei de creditare va va contacta pentru stabilirea detaliilor.

IN MAGAZIN:

In magazinele Mobila Max se pot achizitiona produse prin cardul de cumparaturi de la Garanti Bank si puteti solicita plata pana la 10 rate .

Atentie! Daca cosul de cumparaturi contine produse care nu pot fi achizitionate in rate sau care nu sunt in stoc, veti fi contactat de catre un consultant de vanzari Mobila Max in acest sens.

Mai jos gasiti toate informatiile necesare referitoare la creditor, acte necesare, calculator de rate si posibilitatea de a aplica online pentru creditul dorit: