Livrarea Comenzilor

 

După finalizarea comenzii imediat veţi primi un e-mail de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. în baza de date Mobila Max. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic de către un consultant de vanzari  Mobila Max pentru stabilirea detaliilor legate de plata şi livrarea comenzii.
Termenul de livrare este între 2-3 zile lucrătoare (Bucuresti/Ilfov) din momentul achitarii avansului si in provincie 4-5 zile  lucratoare din momentul achitării integrale a produsului, în funcţie de disponibilitate în stoc.
ATENŢIE!

Termenul de livrare se consideră din momentul achitării avansului de 50% din valoarea totală a comenzii. Livrarea se va face după ce achitarea diferenţei este confirmată de bancă. Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare.

Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar stabilit de comun acord cu consultantul de vanzari Mobila Max.

În cazul în care comanda a fost plasată în magazin, programarea pentru livrare se va face de către consultantul specializat pentru livrări împreună cu dumneavoastră.

Înainte de data stabilită pentru livrarea comenzii, vom confirma ziua și ora și vom oferi un interval de ore în care vom ajunge la dumneavoastră, pentru a evita inconveniențe ce au legătură cu traficul sau alte situații neprevăzute ce pot apărea.

Este important ca atunci când este stabilită ziua și ora livrării, o persoană cu vârsta de peste 18 ani să fie acasă pentru preluarea comenzii și să existe căi de acces corespunzătoare pe scara blocului pentru urcarea mobilierului la etaj.

In transport nu se beneficiază și de montaj. De aceea, defectele rezultate în urma montajului necorespunzător nu pot fi imputate Mobila Max.

Livrarea se face până în fața imobilului.

Costul de transport:

34 lei pentru comenziile pana in 1560 lei
149 lei pentru comenziile intre 1561 – 30.000 lei

Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic .

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.