Dulapuri bucatarie pentru toate gusturile

Accesorizeaza-ti casa si spatiul in care gatesti cu o colectie variata de dulapuri bucatarie. Gama de corpuri de depozitare este ideala pentru stocarea alimentelor, produselor de patiserie, ingredientelor sau a veselei.

Fiecare zi in care gatesti sau iei masa in familie, iti va fi mai usoara cu acest mobilier adaptat nevoilor tale.

Dulap bucatarie- un accesoriu multifunctional intr-o bucatarie complet utilata

Realizate din PAL sau MDF, dulapurile de bucatarie iti garanteaza un decor de succes, foarte bine optimizat pe nevoile tale. Culorile predominante sunt cele de alb, nuc sau nuante de lemn natur, cu finisaj glossy. Felul in care sunt concepute este cheia unui design de succes.

Poti opta pentru corpuri de depozitare bucatarie cu un singur compartiment si rafturi multiple sau pentru dulapuri duble, cu raft special pentru patiserie. Cornurile, painea sau produsele de foietaj isi gasesc cu usurinta locul intr-un sertar superior, cu usa de glisare, pentru o manevrare mai usora.

Daca vrei mai mult spatiu in care sa te desfasori, alege un set masa si scaune sau o masa extensibila, la care sa iti inviti toti prietenii. Astfel, ai cu siguranta un spatiu optimizat pe dimensiunile camerei si mai bine organizat.

Tacamurile, vesela si ingredientele pentru preparatele de zi cu zi, le poti pune in sertarele sau compartimentele dulapurilor.

Vezi cele mai noi dulapuri de bucatarie si da viata locuintei tale.

Afișez singurul rezultat

-11%
Adaugă în coș