Uncategorized

3 tips & tricks pentru un home deco boem cu o masuta de cafea extensibila

In arhitectura unui living modern, o masuta de cafea extensibila aleasa corespunzator poate face toata diferenta, atunci cand urmaresti un anumit stil de decor interior. Aceasta piesa de mobilier versatila s-a dezvoltat in ultimele decade tot mai mult in directia mobilierului ce pun accent egal pe design, dar si pe functionalitate, sau, in acest caz, multifunctionalitate.

O masura de cafea extensibila perfecta trebuie sa indeplineasca cateva criterii: sa fie dintr-un material de calitate, sa aiba un design estetic, sa fie extensibila sau multifunctionala, destul cat sa acomodeze micile obiecte precum telecomanda, cana de ceai sau laptopul. Odata ce te-ai asigurat de aceste criterii, iti ramane doar sa alegi stilul potrivit pentru casa ta.

Astazi ne-am propus sa te inspiram si sa-ti inspiram moodul perfect de home deco boem, perfect pentru zilele de toamna in care vrei sa te bucuri de sentimentul de comfort.

#1 Finisajele masutei si detaliile pot inspira atmosfera.

O masuta de cafea extensibila de nuc, cu detalii de lemn natur, inspirate chiar din natura si nuantele ei blande, alaturi de setul de fotolii si canapea extensibila, poate sa devina o mica oaza de decor, care sa te adune cu cei dragi in jurul ei. Pont: in decorul mesei opteaza intotdeauna si pentru un ghiveci cu o planta verde.

masuta de cafea extensibila

masuta de cafea extensibila Still

#2 Combina designul simplu cu elemente de decor boeme

Daca vrei o piesa mai volatila de mobilier in atmosfera livingului, poti alege o masuta de cafea in stil modern, cu linii simple, pe care mai apoi sa o completezi cu elemente de decor ce vor sta pe ea – o vaza boema cu flori mari sau un ghiveci cu o planta curgatoare, un suport de lumanare sau o tavita vintage pe care sa pui cestile de cafea. Alegerile sunt nelimitate! Pont: Poti castiga masuta de cafea extensibila Smart in concursul Mobila Max, despre care poti afla mai multe aici. Bafta!

masuta de cafea extensibila Smart

masuta de cafea extensibila Smart

#3 Joaca-te cu moodul tau si decorul de pe masuta de cafea

Poate ca luna asta moodul tau e boem, iar luna viitoare simti atmosfera de Craciun deja. O masuta de cafea extensibila este destul de volatila pentru a acomoda stiluri diferite de deco. Daca mai sus spuneam ca poti centra un stil boem prin plante verzi, tavite vintage sau suporturi de lumanare, de exemplu, intr-un mood minimalist, poti alege un decor geometric, in linii simple – cateva reviste, coaster cu un design interesant pentru cani sau o planta suculenta.

Experimenteaza diferite stiluri de decor interior cu ajutorul unei masute de cafea extensibila din gama Mobila Max. Gaseste-ti preferata, poate chiar in sectiunea de reduceri, si fa-ti cel mai frumos cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *